Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm)

€ 17,50

Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm) Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm)Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm)Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm)
Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm) Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm)Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm)Regentonvulautomaat (diameter 90-100mm)
Bezorgkosten

De regentonvulautomaat is een handig hulpstuk om uw regenton te vullen en daarna het overtollige water te lozen in de riolering of een putje. Heel eenvoudig te monteren met de montagebeschrijving op de verpakking. Wanneer u een regenton van Rondomton koopt, boren wij het gat in de ton. Deze automaat is geschikt voor houten en kunststof regentonnen.  Let op dat u bij de montage niets vastlijmt, zodat u de vuller kunt schoonmaken.

Waar komt het gat?

Bij online bestellen, na het plaatsen van de vulautomaat in het winkelmandje kunt u in het veld Bijzonderheden/opmerkingen aangeven waar wij het gat voor de vulautomaat moeten boren. Er van uitgaande dat de kraan op 6 uur zit en het gat moet recht tegen over de kraan komen, aan de achterzijde, dan geeft u 12 uur aan. Moet het gat rechts komen t.o.v. de kraan dan geeft u 3 uur aan enz. Indien u een ton zonder kraan besteld dan boren wij het gat aan de achterzijde waar de stop zit. Wij boren het gat altijd zo hoog mogelijk in de ton, op een hele duig dus niet op een naad. Wanneer u niets in vult gaan wij ervan uit dat u zelf het gat in de ton maakt. Komt u de ton bij Rondomton uitzoeken/ophalen, dan boren wij het gat ter plekke.

Pluspunten
  • Voor kunststof en houten regenton
  • Sterk materiaal
Levertijd
Direct leverbaar

Eigenschappen
  • Diameter buisje in de ton: ø 40 mm
  • Geschikt voor regenpijpen met een diameter van: 90-100 mm
  • kleur: grijs

Model nr: 434